- صفحه نخست
- تورها
- ویزا
- in coming tour
- گردشگری
- اطلاعات تماس
کشور هند یا به نامی دیگر هندوستان معروف است که از نظر جغرافیایی در جنوب قاره ی آسیا قرار دارد این کشور به پایتختی دهلی نو می باشد.
کشور هندیا به نامی دیگر هندوستان معروف است که از نظر جغرافیایی در جنوب قاره ی آسیا قرار دارد این کشور به پایتختی دهلی نو می باشد. این کشور با کشورهای پاکستان، چین، بوتان، نپال، تبت، برمه و بنگلادش، و از سمت جنوب نیز با اقیانوس هند هم مرز می باشد. نام کامل هند که به هندوستان شناخته میشود که حتی در خود هند نیز کاربرد دارد برگرفته از زبان پارسی و به معنی سرزمین هندوها می باشد.
از نظر وسعت این کشور هفتمین کشور پهناور دنیا می باشد که مساحت آن 2 برابر ایران است که یک ششم جمعیت کره ی زمین در این کشور ساکن هستند. یکی از علل پرجمعیتی این کشور بخاطر آب و هوای مرطوب و پر باران است که زمینهای این ناحیه را بسیار حاصلخیز کرده است. این امر بدلیل وجود رشته کوهای هیمالیا در قسمت شمال کشور هندوستان میباشد که مانع نفوذ ابرهای باران زا به شمال آسیا می باشد و همین ابر سبب پرباران بودن این کشورست. هندوستاندارای آب وهوایی چهارفصل مانند ایران می باشد که در ماه های دسامبر تا فوریه دارای آب و هوایی سرد وخشک، در ماه های مارس تا مه دارای آب و هوایی گرم و خشک، در ماه های ژوئن تا سپتامبر دارای آب وهوایی مرطوب و بارانی و در ماه های اکتبر تا نوامبر دارای آب و هوایی معتدل میباشد.
واحد پول رایج این کشور روپیه است که هر واحد آن معادل یکصد پیسه میباشد. این کشور از نظر اقتصادی و تجاری در زمینه های گوناگون از جمله فناوری اطلاعات، تولید خودکار، مواد شیمیایی، جواهرات، داروسازی جزو رتبه های بالای تولیدی و اقتصادی در بین دیگر کشورهای جهان می باشد. این کشور بعد از کشورهای سریلانکا، کنیا و چین چهارمین تولید کننده چایی میباشد و از دیگر مجصولات کشاورزی این کشور به برنج، موز، ارزن، کیف، بادام زمینی، ذرت، نیشکر، و شاه دانه میتوان اشاره کرد. گاو بیشترین تولیدات دامی هندوستانمی باشد ولی کشتن آن ممنوع بوده ولی استفاده از شیر آن بلامانع است.
پرچم رسمی هندوستاندارای سه رنگ زرد، سفید وسبز است که به ترتیب از بالا به پایین پرچم قرار دارند که هرکدام از رنگها نماد سمبلی میباشند و در وسط پرچم دایره ای به رنگ سرمه ای که دارای 24 پره است قرار دارد. رنگ زرد پرچم این کشور نشانه ی شجاعت، رشادت، فداکاری و ازخود گذشتگی است، رنگ سفید آن نشانه پاکی و شفاف بودن است و رنگ سبز آن نشانه سرسبزی و پرباری و باور و ایمان است.دارما چاکرا که به دایره ی وسط این پرچم اطلاق میشود یکی از نمادهای سنتی آیین بواست که از آن بعنوان سمبل قانون در سده ی چهارم و توسط پادشاهی آشوکا مورد استفاده قرار میگرفت.
این کشور بعد از چین دومین جایگاه را از نظر جمعیت در بین کشورهای جهان با جمعیتی بیش از 1میلیارد نفر را از آن خود کرده است و از پرجمعیت ترین شهر این کشور میتوان به شهربندری بنام بمبئی یا به زبان محلی مومبائی اشاره کرد. از دیگر شهرهای مشهور این کشور میتوان به دهلی، کلکته، مدرس، بنگلور، حیدآباد، اگرا، میسور، جی پور، گوا، پونا، بوپال، تریواندروم، سورات و کانپور اشاره کرد. از نظر تاریخی و فرهنگی هندوستاندارای فرهنگی 3هزار ساله پیش از میلاد مسیح می باشد که دارای نژادها، زبانها و آیینهای گوناگون است که به کشور 72 ملت نیز مشهوراست. مردمان این کشور بیشتر به زبان هندی و انگلیسی صحبت میکنند اما در کنار اینها زبان های بنگالی، تلوگو، مراتی، تامیل و اردو از زبان های رایج در این سرزمین پهناورست ولی در مجموع میتوان گفت که هند دارای 1652 زبان و گویش دیگر نیز است.
هندوستاناین کشور پهناور و 72 ملت دارای مذاهب و آیین های متفاوتی است؛ که از سه گروه اصلی آنها میتوان به مذاهب هندوئیسم، اسلام و آیین بودایی اشاره کرد و نیز حیث فراوانی تعدد مسلمانان جایگاه سوم را در بین کشورها داراست که قبل از هندوستان کشورهای اندونزی و پاکستان قرار دارند. هندوستان از آداب و سنن و زبان پارسی تاثیرات زیادی را پذیرفته بطوری که ایرانیان و ترکان فارسی زبان در طی هشتصد سال تسلط خود را براین کشور بدست آورده اند. زبان هندی در دوره ی پادشاهی دودمان گورکانیان زبان اصلی این کشور شد ولی تا قبل از آن زبان پارسی که در دوره ی عزنویان به این کشور راه پیدا کرده بود جزو زبان رسمی این کشور بود و قبل از مستعمره انگلیس شود دومین زبان رسمی هند شمار می رفت. شاعران بزرگی همچون بیدل دهلوی، امیر خسرو دهلوی و دستگاه شعری هندی در این دیار پرورش یافته اند.
غذاهای مشهور هند عبارت اند از: پسنده، نرگسی کوفته، کاجوری، جلبی، مخلوط بمبئی، کورما، مرغ کره ای، دالموت، کولفی، کتی پیچ، مومو، راسمالای، گلاب جامون، بنجاری گوشت، پان پراک، ایدلی، ویندالو، پاپری چات، روغن جوش، مرغ کاری، بریانی حیدرآبادی، سمیر، دوپیازه، شله، مرغ تنوری، پاکوره، پاپا اولو، لال مانس، چیکن تکه مصالح، دوسا.